Tag: költségvetés

23
febr

Tovább fejlődhet ebben az évben a XV. kerület

Bár a kormány tovább sanyargatja az önkormányzatokat, az energiaárak Magyarországon tovább emelkednek, és nő az infláció, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota képviselői gondoskodnak arról, hogy jusson fejlesztésekre, egészségügyre, sportra, kultúrára, béremelésre.

16
dec

Működhet a kerület, van költségvetés jövőre

Mára az önkormányzatok számára sokszorosan nehezített akadálypálya gyakorlott válságmenedzserré edzette a képviselő-testületet.

14
dec

Két közösségi háztól és 20 dolgozótól búcsúznának el végleg a fideszes képviselők

Lehoczki Ádám és Szalay Kornél Géza úgy vonná el a Csokonainak adni tervezett többletösszeget 2023-ban, hogy az szinte csak a megnövekedett rezsit takarja.

24
febr

Sokszínű az idei költségvetés tervezete

Különleges költségvetés elfogadására készül a helyi képviselő-testület február 25-én – jelentette be sajtótájékoztatón február 24-én Palocsai Béla, a 13. számú választókörzet önkormányzati képviselője, a Kerületfejlesztési Bizottság alelnöke, a Momentum Mozgalom tagja. Úgy fogalmazott, a 2020-as kerületi büdzsé bizonyíték arra, hogy a koalíció ereje a sokszínűségben rejlik. Szilvágyi László, a 2. számú választókörzet önkormányzati képviselője, a Kerületfejlesztési Bizottság elnöke, a Lehet

Read more

22
jan

Büdzsé közösségi tervezéssel

Újpalota jövőjére fókuszáltak az önkormányzat vezetői és képviselők azon a nyílt fogadóórán, melyet január 16-án a Nyitott Ajtó Újpalotai Együttműködési Irodában tartottak. A tanácskozást Vékás Sándor, a 9. választókerület képviselője közösségi tervezésként aposztrofálta, mivel a képviselők eltökélt célja, hogy mindhárom városrészben – meghallgatva a lakossági igényeket – állítsák össze a kerület 2020-as büdzséjét.