Tag: Szilvágyi László

13
márc

Logisztikát vártak, mérgező anyagokat kapnak – lakossági fórumot tartottak Csokonaiban az akkumulátorgyárakról

Szilvágyi László Fótról hívta meg Vargha Nórát, hogy együtt ismertessenek mindent a megjelentekkel, amit a kormány egyszerűen elfelejtett közölni Fót és Rákospalota lakóival.

20
febr

Feszültség a határban – Rákospalota határában épülne akkumulátorgyár

A környezetet terheli, az energiát elnyeli: így lehetne jellemezni a többek közt hozzánk is építeni tervezett akkumulátorgyárakat.

2
febr

Ha nincs modern vasútvonal, legalább parkoló legyen

Egy tollvonással halasztotta tovább a kormány a Budapest-Vác vasútvonal felújítását és a 3-as metró meghosszabbítását. A spórolás a kerületiek közlekedési lehetőségeit rontja.

31
jan

Két kilométerre terveznek akkumulátorgyárat Rákospalotától

A végső döntést Fóton mondhatják ki a Tizenötödiktől alig két kilométerre tervezett gyár és veszélyesanyag-tároló tervéről, egy indítvány alapján a Tizenötödik is segíthet a kerületet is súlyosan érintő terv elleni fellépésben.

24
febr

Sokszínű az idei költségvetés tervezete

Különleges költségvetés elfogadására készül a helyi képviselő-testület február 25-én – jelentette be sajtótájékoztatón február 24-én Palocsai Béla, a 13. számú választókörzet önkormányzati képviselője, a Kerületfejlesztési Bizottság alelnöke, a Momentum Mozgalom tagja. Úgy fogalmazott, a 2020-as kerületi büdzsé bizonyíték arra, hogy a koalíció ereje a sokszínűségben rejlik. Szilvágyi László, a 2. számú választókörzet önkormányzati képviselője, a Kerületfejlesztési Bizottság elnöke, a Lehet

Read more