Médiaajánlat

Hirdessen helyben és hitelesen!

A több mint egy évtizedes tapasztalattal, gyakorlattal és kapcsolatrendszerrel bíró nonprofit társaságunk a XV. kerület kommunikációs cége, amely összetett kommunikációs és tájékoztatási szolgáltatást nyújt saját és más felületeken: nyomtatott sajtóban, televízióban, on-line és közösségi felületeken. Alapelvünk az együttműködés és a közös tervezés. Hiszünk ugyan az önállóságban, de jobban az integrált, egymásra épülő, a minden rész hozzáadott értékét jól hasznosító kommunikációs, tájékoztatási és reklámszolgáltatásban. Ez igaz az elképzeléstől, a kivitelezésig.

Teljes erővel az ügyre, ügyfelünkre összpontosítva kapcsolódunk a kerület és annak minden szereplőjének – vállalkozásának, civil szervezetének, érdekvédelmi szövetségének, kulturális és egyéb résztvevőjének – ügyeihez, üzeneteihez, fejlesztési munkáihoz, pályázati vagy éppen társadalmi felelősségvállalási programjához. Munkatársaink tapasztalatával, minőségi munkájával mindent megteszünk azért, hogy hirdetőink, partnereink üzenete a teljes portfóliónk segítségével biztosan célba érjen a XV. kerületben, de akár annak közigazgatási határán túl is, Főváros szerte. Ezért dolgozunk. Kérjük olvass el ajánlatunkat, keressen minket és hirdessen nálunk. Hirdessen helyben és hitelesen!

MÉDIAAJÁNLAT MEGNYITÁSA

Hirdetés rendelése:

+36 30 713 5661


Hirdetések leadása

TiZEN5 (újság)
A hirdetéseket mérethelyesen, színes kivitelben, 300 DPI felbontásban, PDF, JPG, vagy TIF fájlformátumban a lapzárta napján dél 12 óráig kérjük leadni, a hirdetes@csokonai15.hu e-mail címre. A kifutó minden esetben 5-5 mm a vágott részen.

Minden más esetben keresse hirdetésszervezőnket a hirdetes@csokonai15.hu e-mail címen vagy a +36 30 713 5661 telefonszámon.

Comments are closed.