Tag: képviselő-testület

30
márc

Segítség a rászorulóknak

Mostantól a korábbinál több embernek segít majd az önkormányzat. A képviselő-testület ülésén emelték a jövedelemhatárokat, és a támogatások összegét. Az soha nem látott infláció miatt nő a közétkeztetés díja, de a költségek javát így sem terhelik a szülőkre. 

23
febr

Tovább fejlődhet ebben az évben a XV. kerület

Bár a kormány tovább sanyargatja az önkormányzatokat, az energiaárak Magyarországon tovább emelkednek, és nő az infláció, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota képviselői gondoskodnak arról, hogy jusson fejlesztésekre, egészségügyre, sportra, kultúrára, béremelésre.

31
jan

Két kilométerre terveznek akkumulátorgyárat Rákospalotától

A végső döntést Fóton mondhatják ki a Tizenötödiktől alig két kilométerre tervezett gyár és veszélyesanyag-tároló tervéről, egy indítvány alapján a Tizenötödik is segíthet a kerületet is súlyosan érintő terv elleni fellépésben.

16
dec

Működhet a kerület, van költségvetés jövőre

Mára az önkormányzatok számára sokszorosan nehezített akadálypálya gyakorlott válságmenedzserré edzette a képviselő-testületet.

25
nov

Mentőövet dob az önkormányzat

A novemberben is összeült a kerület képviselő-testülete, ahol támogatásokról, emelésekről döntöttek, miközben egy meglepő dicséretre is jutott idő.