Tag: képviselő-testület

26
okt

Ismét jár majd busz a Városkapu utcában

Fiatalok részére alakítanak ki minden igényt kielégítő úgynevezett fecskelakásokat a XV. kerületben. A Képviselő-testület döntése nyomán a Drégelyvár utca 6. „fecskeház” lesz, ahol a beköltözők számára kötelező az előtakarékosság.

30
márc

Segítség a rászorulóknak

Mostantól a korábbinál több embernek segít majd az önkormányzat. A képviselő-testület ülésén emelték a jövedelemhatárokat, és a támogatások összegét. Az soha nem látott infláció miatt nő a közétkeztetés díja, de a költségek javát így sem terhelik a szülőkre. 

23
febr

Tovább fejlődhet ebben az évben a XV. kerület

Bár a kormány tovább sanyargatja az önkormányzatokat, az energiaárak Magyarországon tovább emelkednek, és nő az infláció, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota képviselői gondoskodnak arról, hogy jusson fejlesztésekre, egészségügyre, sportra, kultúrára, béremelésre.

31
jan

Két kilométerre terveznek akkumulátorgyárat Rákospalotától

A végső döntést Fóton mondhatják ki a Tizenötödiktől alig két kilométerre tervezett gyár és veszélyesanyag-tároló tervéről, egy indítvány alapján a Tizenötödik is segíthet a kerületet is súlyosan érintő terv elleni fellépésben.

16
dec

Működhet a kerület, van költségvetés jövőre

Mára az önkormányzatok számára sokszorosan nehezített akadálypálya gyakorlott válságmenedzserré edzette a képviselő-testületet.