Tag: foci

13
dec

A halhatatlan Dalnoki

Leghíresebb klubja, a Ferencváros tartott megemlékezést a sportlegenda sírjánál Rákospalotán.

26
jan

Labdarúgó eb

Gyengébb idegzetű polgártársaink figyelmét felhívjuk, már most hagyják abba az olvasást, ha jót akarnak maguknak. Elképesztő eset történt kerületünkben, riasztani kellett a mentőket, a rendőrséget, a katasztrófavédelmet is. A szerdai haváriáról a Kutyások a XV. Kerületért Állatvédő Egyesület tájékoztatta a nagyérdeműt, mi is rájuk támaszkodunk, amikor megpróbáljuk visszaadni a veszélyeket magában rejtő eset fordulatait. Azzal kezdjük, hogy minden a szokásos

Read more

6
szept

Focitorna a hivatalnokonak

II. Hivatal Kupa elnevezésű amatőr férfi kispályás focitornára várják a minisztériumok, államigazgatási szervek, hivatalok, önkormányzatok csapatait.

20
jún

KO a pályán, KO az öltözőben

Mindössze két szerelés lógott a REAC öltözőjében június 4-én. Az egyikük Dinka Balázs másodedzőé, a másik pedig Kiss Tamás Dugóé volt, akit nemrégiben a sportiskola alelnökévé választottak meg. Már túl voltunk a bajnokság zárófordulóján, ezért elsőre nem is volt meglepő ez, ám mint kiderült, most sokkal többről volt szó.

25
márc

Foci e-verseny volt a Pajtás Étteremben

A rákospalotai Grosics Gyula Kapusiskola, a kerületi egyesületek közül elsőként, március elején létrehozta az e-sportszakosztályát, és március 24-én a Pajtás Étteremben az első focikupáját is megrendezte.