Tag: színes

26
jan

Labdarúgó eb

Gyengébb idegzetű polgártársaink figyelmét felhívjuk, már most hagyják abba az olvasást, ha jót akarnak maguknak. Elképesztő eset történt kerületünkben, riasztani kellett a mentőket, a rendőrséget, a katasztrófavédelmet is. A szerdai haváriáról a Kutyások a XV. Kerületért Állatvédő Egyesület tájékoztatta a nagyérdeműt, mi is rájuk támaszkodunk, amikor megpróbáljuk visszaadni a veszélyeket magában rejtő eset fordulatait. Azzal kezdjük, hogy minden a szokásos

Read more

22
aug

Okosító lépcsők a Kontyfában 

A Let’s Colour Település­szépítő Egyesület 2011 óta ír ki közösségi pályázatokat Magyarország színesítéséért. Az egyesület pályázatára az újpalotai Kontyfa Középiskola, Szakiskola és Általános Iskola jelentkezett idén, de sajnos nem járt sikerrel. A lépcsőházdíszítés azonban nem maradt el.

26
febr

Az eltűnt cukrászda és a két parafadugó

Mintha a zúgó szélvihar kapta volna föl, úgy tűnt el a cukrászda az Újpalotai Közösségi Ház és az áruház közötti területről a Fő téren. Decemberben még megvolt, aztán huss. Nemrég már csak a hűlt helyét találtuk. Mutatjuk, hogy milyen volt. Többször poénkodtunk a tetején virító betűk hiányáról. Ukrászda volt, nem is cuki. De ez most már a múló idő homályába vész. 

Read more