Tag: változás

30
jan

Göncz Árpád városközpont lesz az Árpád hídi metróállomás neve

Az Árpád híd metróállomás neve szombattól, február 1-jétől Göncz Árpád városközpont lesz – tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

29
jan

Nem csak az autósokat érinti a változás!

Az Európai Unió környezetvédelmi előírásaihoz igazodva idén januártól hazánkban is megváltozott a ­95-ös motorbenzin összetétele. A korábbi „E5” jelölést felváltotta az „E10”, így az intézkedéssel Magyarország is csatlakozott a környezetbarát üzemanyagot használó államokhoz. A régi – 20 éves vagy annál idősebb – ­autók használóinak célszerű ellen­őrizni, hogy lehet-e kocsijukba az új üzemanyagból tankolni – írta az MTI.

21
dec

Drágul a lottó az év végétől

Az év utolsó napjaiban és az új év első napján 300 forintra emelkedik a legnépszerűbb hazai lottójátékok, az ötös és hatos lottó, valamint a skandináv lottó alapjátékainak ára – közölte a Szerencsejáték Zrt. 

18
dec

Változik a vonatok menetrendje az ünnep miatt

Karácsonykor és év végén változik a vonatok közlekedési rendje. A növekvő utasforgalom miatt ebben az időszakban érdemes a menetjegyeket időben megváltani – írja a MÁV.

13
dec

Szombaton a pénteki menetrend lesz a tömegközlekedésben

December 14-én, szombaton a tanítási szünetek idején érvényes pénteki munkanapi menetrend érvényes – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).