Tag: torna

6
dec

Nyolcvanöt évesen az oviban

Fura vendége volt a napokban a pestújhelyi Őrjárat utcai óvodának, a kiscsoportosoknak tartott ugyanis mozgáspróbát a 85 éves Balázs Olivér. Az egykori válogatott tornász alaposan átmozgatta a kicsiket, és olyan gyakorlatokat végeztetett velük, amelyek a finom mozgások miatt rendkívül fontosak. Ráadásul az 1961-es év tornászbajnoka nem éppen különleges tárgyakkal végeztetett gyakorlatokat. Amikor megjött, egy nagy dobozban hozta a kéztörlőpapírt tartó

Read more

16
okt

Emléktorna a bajnokság előtt

Nyolcadik alkalommal rendezett emléktornát a Sződliget utcai tornacsarnokban a legendás röplabdázó, Szalayné Sebők Éva tiszteletére a Palota Röplabda Sport Club. Az októberi torna szervezői a tavalyi résztvevőket, a TFSE-t, a DVTK-t és a Budaörsöt hívták meg, de a Testnevelési Egyetem csapata az utolsó pillanatban lemondta a részvételt.

24
szept

Ezüstérmet szereztek a kerületi röplabdázók

Bár a bajnokság még csak október közepén kezdődik női röplabdásaink számára, a Palota RSE felnőtt női csapata már készül a bajnoki rajtra. Az I. Berze Zsófi Emléktornán másodikok lettek.

6
szept

Focitorna a hivatalnokonak

II. Hivatal Kupa elnevezésű amatőr férfi kispályás focitornára várják a minisztériumok, államigazgatási szervek, hivatalok, önkormányzatok csapatait.

27
jún

Szülinapi BLF-torna

A BLF-Palota együtteséből Katona Bence került be a torna All Star csapatába.