Tag: edző

7
dec

Prima Primissima Díjat kapott Dr. Kotsis Attiláné Kincsesy Gabriella mesteredző

Átadták a tíz kategóriában meghirdetett Prima Primissima Díjakat és a Közönségdíjat december 6-án este a Müpában, Dr. Kotsis Attiláné Kincsesy Gabriella röplabda mesteredzőt a magyar sport kategóriában díjazták – írja az MTI. A nyugalmazott testnevelő tanár és mesteredző a kerületi röplabda klub alapítójának, a kiváló játékosnak Szalayné Sebők Évának volt az edzője. A magyar irodalom kategóriában a kerületi írót, irodalomtörténészt, Alexa Károlyt is jelölték.

21
nov

Összefogás és árverés az edzőért

Ákos László, a REAC Sportiskola edzője másfél éve küzd a rákkal. A jelenleg állapotán már csak nagyon költséges kezeléssel tudnak segíteni. Ebben a stádiumban és ebben a helyzetben minden segítség fontos, akár életmentő lehet a számára. Cseke Benjamin, az MTK labdarúgója az általa és csapattársai által aláírt kék-fehér mezt bocsájtotta árverésre, hogy az ebből befolyt összegből támogathassa edző barátját.

22
dec

Vívók vittek ajándékot a MikulásGyárba

Hogy öröm legyen a karácsony.

6
nov

Edzőváltás

A REAC felnőttcsapata 11 forduló után 4 döntetlennel és 7 vereséggel az NB III. Keleti-csoportjában az utolsó helyen áll. A klub vezetése úgy döntött, hogy ebben a helyzetben mindenképpen be kell avatkozniuk.

5
nov

Vívóköszöntő

A négyszeres olimpiai bajnok, a Rákospalotán élő Kulcsár Győző október 18-án töltötte be a 75. életévét, de a Nemzet Sportolója még ma is rendkívül aktív.