Tag: Kulcsár Győző

29
okt

Könyv jelent meg Kulcsár Győzőről

„A játék mindig győz” címmel könyvet írt az alig több mint egy éve elhunyt Nemzet Sportolójáról, a négyszeres olimpiai és háromszoros világbajnok párbajtőrvívóról, Kulcsár Győzőről a Nemzeti Sport korábbi munkatársa, Sütő-Nagy Zsolt.

23
nov

Kulcsár Győző tiszteletére emléktáblát avattak Olaszországban

Kulcsár Győző olimpiai bajnok vívó, kerületük egykori lakója tiszteletére emléktáblát avattak az észak-olasz Vercelli városában.

2
okt

Végső nyugalomra helyezték Kulcsár Győzőt, a Nemzet Sportolóját

Végső nyugalomra helyezték a 77 éves korában elhunyt Kulcsár Győzőt, a Nemzet Sportolóját, négyszeres olimpiai bajnok párbajtőrözőt október 1-jén – írja az MTI. A neves szakember kerületünk lakója volt.

20
szept

Fekete hét a Litva utcában, két kiváló sportember hunyt el

Pár nappal azt követően, hogy búcsút vettünk dr. Géczi Istvántól, egy újabb sportlegenda is távozott közülünk. Kulcsár Győző, a négyszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó, a Nemzet Sportolója hosszan tartó betegséget követően szeptember 19-én – egy hónappal a 78. születésnapja előtt – hunyt el. Az egykori legendás sportoló edzőként is kimagasló sikereket ért el. Több tanítványa – itthon és Olaszországban is, ahol szintén sokáig edzősködött – olimpiát, világ- és Európa-bajnoki címeket nyert. Legutolsó nagy sikere, Szász Emese riói olimpiai győzelme volt.

20
szept

Elhunyt Kulcsár Győző mesteredző

Hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző, a Nemzet Sportolója, négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző – írja az MTI. A mesteredző kerületünk lakója volt.