Tag: váltás

16
jan

Felülvizsgálja és átszervezi a MÁV a mozdonyvezetők 12 órás szolgálati idejét

Felülvizsgálja a MÁV a mozdonyvezetőknél azokat a szolgálatokat, amelyek ideje eléri a 12 órás határt. A felülvizsgálattal a január 15-eihez hasonló esetek megelőzését szolgálja – írta a MÁV.

27
okt

Körülbelül 15 százalékkal emelkedhet a kötelező biztosítás

Átlagosan 15 százalék körüli emelkedés várható a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (kgfb) díjainál az év végén váltók esetében – közölte a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének képviselője az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

18
okt

Őrségváltás az evangélikusoknál

Jelentős változás történt a Rákospalotai Evangélikus Gyülekezet életében. A felügyelői feladatokat ugyanis már nem az egyházközség ikonikus világi vezetője, Dudás Lajos, hanem a presbitérium korábbi tagja, Dudás György látja el szeptembertől.

16
nov

A honlapon és automatákból is lehet jegyet venni a menetrendváltástól közlekedő vonatokra

A MÁV weboldalán és az automatákból is lehet vonatjegyet vásárolni a 2018/2019-es menetrend szerint közlekedő belföldi vonatokra. A nemzetközi pénztárakban már a december 9-e után külföldre utazók is válthatnak jegyet. A belföldi személypénztárakban, a Vonatinfo mobilalkalmazásban és a vonatokon várhatóan jövő héttől lehet elővételben megvenni a jegyet a menetrendváltás utáni időszakra.

15
dec

Már válthatók az éves matricák 2018-ra

Nem emelkedtek az árak.