Tag: sajtótájékoztató

15
febr

Három képviselőnk állt ki a vasútfejlesztésekért

Az agglomerációs vasútvonalak fejlesztésének leállítását tették szóvá a sajtótájékoztatón.

2
febr

Ha nincs modern vasútvonal, legalább parkoló legyen

Egy tollvonással halasztotta tovább a kormány a Budapest-Vác vasútvonal felújítását és a 3-as metró meghosszabbítását. A spórolás a kerületiek közlekedési lehetőségeit rontja.

30
márc

Civil őrszemek pásztáznak április 3-án

Április 3-án több civil bevonásával figyelik és dokumentálják majd a választási visszaéléseket, mindemellett jogsegélyszolgálat segít azoknak, akiket zsarolnak, fenyegetnek, lefizetnek, vagy ilyesmit észlelnek – közölték sajtótájékoztatón a Tiszta szavazás kampány szervezői a Kossuth téren március 30-án.

2
szept

Örömhír a lakótelepieknek

Hajdu László országgyűlési képviselő és Barkóczi Balázs, a Demokratikus Koalíció szóvivője, a XV. kerületi baloldali országgyűlési képviselőjelöltje tartott sajtótájékoztatót szeptember 2-án Újpalotán. A két politikus azért hívta a panelépületek közé a sajtó képviselőit, hogy egy örömhírt osszon meg a kerületi lakókkal. 

27
júl

Piaci szemle negatív tapasztalatokkal

Hajdu László országgyűlési képviselő és Barkóczi Balázs a DK szóvivője, az előválasztáson a ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje július 27-én az Újpalotai Vásárcsarnokba látogatott. A két politikus személyesen konzultált Szakály Kis Csilla ügyvezető igazgatóval, beszélgettek az árusítókkal és vásárlókkal, majd a sajtó képviselőinek beszámoltak a tapasztalataikról.