Tag: Barkóczi Balázs

7
febr

Társadalmi egyeztetés nélkül tárolnának a kerület határában 4000 tonna veszélyes anyagot

A XV. TV riportban járta körül az egyre többeket érdeklő kérdést: mi épül egyáltalán Fót és Rákospalota határában a kormány tervei szerint?

24
nov

Aláírásokkal mentenék meg a szakrendelőket

Közös sajtótájékoztatón jelentette be Cserdiné Németh Angéla és Barkóczi Balázs, hogy megpróbálják megakadályozni a szerintük a szakrendelők államosításához vezető egészségügyi reformot.

7
ápr

Kis magyar országsirató

Megvolt a választás, a közös ellenzéki jelölt, Barkóczi Balázs durván ezer szavazattal nyert Pintér Gábor ellen a 12-es választókörzetben. Szoros lett a végére a verseny, Barkóczi 44,71 százalékot kapott, a Fidesz jelöltje 42,73-at (a Mi Hazánkos Takács András eredménye sem elenyésző, 4,94 százalék, s közel ennyi jutott a kutyapártos Steinmetz Alexnek is). Az eredmény meglepő, mert két-három hete az volt

Read more

4
ápr

Barkóczi Balázs nyerte a választást a kerületben

Az ellenzék közös jelöltje, a Demokratikus Koalíció politikusa nyerte a budapesti 12-es választókörzetben az országgyűlési választást, a jelen állás szerint (98 százalékos feldolgozottság) ezer szavazattal kapott többet, mint fideszes ellenfele, Dr. Pintér Gábor. Barkóczi Balázs 44,75 százalékot kapott, Pintér két százalékkal kevesebbet. Az Újpest egy részét is magába foglaló körzet lakóit képviselheti az Országgyűlésben, amint meglesz a 100 százalékos feldolgozottság.

Read more