Tag: röplabda

16
okt

Emléktorna a bajnokság előtt

Nyolcadik alkalommal rendezett emléktornát a Sződliget utcai tornacsarnokban a legendás röplabdázó, Szalayné Sebők Éva tiszteletére a Palota Röplabda Sport Club. Az októberi torna szervezői a tavalyi résztvevőket, a TFSE-t, a DVTK-t és a Budaörsöt hívták meg, de a Testnevelési Egyetem csapata az utolsó pillanatban lemondta a részvételt.

1
ápr

Díjat neveztek el Szalayné Sebők Éva klubalapító röplabdázóról

Március 26-án lett volna 70 éves Szalayné Sebők Éva röplabdázó, a rákospalotai Palota röplabda klub alapítója. A  2011-ben elhunyt klasszis nevét viseli mostantól az év legjobb magyar női röplabdázójának járó díj – jelentette be a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ).

31
okt

Somogyi légiós a röpiseknél

A Palota Röplabda SC élvonalbeli felnőttcsapata a nyáron jelentős átalakuláson ment keresztül. A változást több dolog is indokolta: a gárda immár második éve nem úgy szerepel a bajnokságban, ahogy azt a vezetőség és a szurkolók elvárják, és a korábbi játékosok különböző okok miatt nem tudták vállalni az előrelépéshez szükséges többlet­edzést. Glózik János edzőnek tehát új csapatot kellett építenie.

23
nov

Változatlanul nincs egyetértés a Sződliget utcai pályaügyben

A második fórumot tartották a leendő sportlétesítményekről.

18
szept

Tornagyőzelem az emléktornán

A vendéglátó Palota RSC az MTK-t győzte le a döntőben.