Tag: Szalayné Sebők Éva

26
szept

Kettős megemlékezés

Tizenkettedik alkalommal rendezte meg a Szalayné Sebők Éva Emléktornát a Palota Röplabda SC. A szeptember 23-i rendezvényen azonban már nemcsak a névadóról emlékeztek meg. A Palota RSC alapítója, Szalayné Sebők Éva 236-szoros felnőtt válogatott röplabdázó volt, 3 olimpián szerepelt, melyeken egy negyedik és két ötödik helyezést ért el, emellett Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, világbajnoki negyedik helyezett, 13-szoros magyar bajnok, BEK-

Read more

1
ápr

Díjat neveztek el Szalayné Sebők Éva klubalapító röplabdázóról

Március 26-án lett volna 70 éves Szalayné Sebők Éva röplabdázó, a rákospalotai Palota röplabda klub alapítója. A  2011-ben elhunyt klasszis nevét viseli mostantól az év legjobb magyar női röplabdázójának járó díj – jelentette be a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ).

1
okt

Az alapító öröksége

Huszadik éve működik már a Palota Röplabda SC a kerületben. Itt azt kellene írnunk, hogy töretlenül, amely valószínűleg így is lenne, ha 2011-ben tragikus hirtelenséggel nem hunyt volna el a klub alapítója, vezetője és mindenese, a XX. század legjobb röplabdázójának megválasztott sokszoros magyar bajnok, olasz bajnok, BEK-győztes, KEK-győztes, olimpiai, világ- és Európa-bajnoki helyezett, világválogatott röplabdázó, Szalayné Sebők Éva.