Tag: László Tamás

27
szept

László Tamás: a XV. kerület rászorul a kormány támogatására

A Fidesz-KDNP XV. kerületi polgármesterjelöltje, László Tamás szerint a városrész rászorul a kormány támogatására, ezért olyan vezetőre van szüksége, aki közvetlen és barátságos kapcsolatot ápol a kabinettel – írja az MTI. Erről a szeptember 27-i sajtótájékoztatóján beszélt.

20
szept

Szoros együttműködést tervez a fővárossal László Tamás fideszes polgármesterjelölt – videóval

A kerület és a főváros kapcsolatáról tartott sajtótájékoztatót László Tamás, a Fidesz – KDNP polgármesterjelöltje szeptember 20-án. Az esemény helyszíne az Erdőkerülő utca – Zsókavár utca találkozása volt, mondván ez az egyik legszimbolikusabb pontja a fent említett kapcsolatnak.

17
szept

Sajtótájékoztatón beszélt az egészségügyi fejlesztési terveiről László Tamás

A leendő Deák utcai orvosi rendelő előtt tartott sajtótájékoztatót szeptember 14-én László Tamás, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, aki a mondandójának a „Szövetség a kerület egészségügyi fejlődéséért” címet adta.

11
szept

Rendteremtő sajtótájékoztató

Közbiztonság és köztisztaság témakörében tartott sajtótájékoztatót szeptember 7-én László Tamás, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a volt Novák piac helyszínén. Bevezetőjében elmondta, a sajtótájékoztató helyszínválasztása nem véletlen, az egykori piac területe a bódék lebontása óta ugyanis mind a mai napig üresen áll, és ebben az állapotában nem segíti, hanem csak csúfítja a kerületet.

10
szept

Pénzbüntetést kér a DK az elmarasztalás mellé – videóval

Kampányvétség miatt tartott sajtótájékoztatót szeptember 10-én a Demokratikus Koalíció országgyűlési frakcióvezetője, Arató Gergely és a párt XV. kerületi önkormányzati képviselője, Tóth Veronika. A két politikus a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjének, László Tamásnak egy iskolában történő kampányolása miatt emelte fel a szavát.