Tag: sajtó

13
jan

Továbbra is sokan tájékozódnak önkormányzati újságból

A felmérés szerint még mindig fontos a helyi kötődés.

25
szept

Fókuszban az egészségügy

Az egészségügy került középpontba szeptember 24-én azon a sajtótájékoztatón, melyet Németh Angéla baloldali polgármesterjelölt tartott a Rákos úti szakrendelő előtt. A tájékoztatón Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke is részt vett.

28
szept

Eseti bizottsággal oldanák meg a kilakoltatások ügyét – a RÁTE is helyet kapna benne

A kilakoltatásokról és erre a problémára megoldást nyújtó parlamenti eseti bizottság felállításáról tartott sajtótájékoztatót a Rászorulókat Támogatók Egyesület (RÁTE) képviseletében Németh Angéla polgármesterjelölt és a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke, Székely Sándor szeptember 26-án. A Szolidaritás elnöke lemondta, hogy országgyűlési képviselőként kezdeményezte, állítsanak fel eseti bizottságot azért, hogy a kilakoltatásokat megállítsák és a lakhatási válságra olyan megoldási javaslatokat dolgozzanak ki, amik

Read more

27
szept

László Tamás: a XV. kerület rászorul a kormány támogatására

A Fidesz-KDNP XV. kerületi polgármesterjelöltje, László Tamás szerint a városrész rászorul a kormány támogatására, ezért olyan vezetőre van szüksége, aki közvetlen és barátságos kapcsolatot ápol a kabinettel – írja az MTI. Erről a szeptember 27-i sajtótájékoztatóján beszélt.

26
szept

A Munkáspárt jelöltje modern és élhető városrésszé tenné a XV. kerületet

A Magyar Munkáspárt polgármesterjelöltje a XXI. századnak megfelelő, modern, élhető városrésszé tenné a XV. kerületet. A Rákospalotából, Pestújhelyből és Újpalotából álló kerületben vasárnap, szeptember 30-án tartják az időközi polgármester-választást – írja az MTI.