Tag: fejlesztés

10
okt

Közösségteremtő közpark Rákospalotán

Az Epres sor és a Bácska utca kereszteződését sokáig egy rossz állapotú pavilonsor csúfította el. Ezért már régóta adta magát, hogy kezdeni kellene a térrel valamit. „Aki régi rákospalotai, az tudja, hogy itt milyen állapotok voltak” – mondta Tóth Imre alpolgármester. „Ezen mindenképpen változtatni kellett, és ez a változás most meg is kezdődött végre” – tette hozzá. Szilvágyi László, a

Read more

11
nov

Utcabútor az utasoknak

A helyiek örömére, sorra újulnak meg a kerületi buszmegállók. Nem csak az esőtől és széltől óvnak, hanem modernebbé és kulturáltabbá teszik a városképet, mint a legtöbb európai nagyvárosban.  

27
jan

Új bérlakásprogramot hírdetne az önkormányzat

Új önkormányzati bérlakásépítési és -felújítási programot indítana a XV. kerületi önkormányzat. Az erről szóló előterjesztést a február 4-én reggel 9 órakor kezdődő ülésükön tárgyalják a képviselők. 

21
jan

Vitézy Dávid lett a Budapest Fejlesztési Központ vezetője

Létrejön a Budapest Fejlesztési Központ, a kormányzati Budapest-politika szakmai műhelye, Vitézy Dávid a vezérigazgató – írja az MTI.

17
dec

Űrbázis létesül Pestújhelyen

Egy űrbázis létesítését jelentette be a kerületben Cserdiné Németh Angéla polgármester és Kisari Károly, a Rejtett Kincsek Down Egyesület elnöke a decemberi sajtótájékoztatón. Az egyesület, amely a pestújhelyi Csodavár Játszóházat üzemelteti ugyanis egy űrbázist szeretne – és úgy tűnik, hogy fog is – építeni az egykori Széchenyi mozi udvarán jövőre.