Tag: kampány

21
máj

How varjú van a vetésön?

Ohó, hát bűn lett a kiesben, tejjel-mézzel folyó hazánkocskánkban az, hogy ha valaki nem minimum Shakespeare nyelvén gagyogja az angolt. Most éppen ez a budapesti főpolgármesterrel a kormánymédia legfőbb gondja. Amire csak azt tudjuk mondani, amit Wayne Rooney böffenthetett egy-egy meccs után az Old Trafford-kocsmák (könyörgök: pubs!) valamelyikében – a kisgyerekek ne olvassanak tovább –: Fookin’ country, fookin’ people! Szabad-e

Read more

1
nov

Látni és látszani

Idén is megszervezte az ORFK – Országos Baleset-megelőzési Bizottság a Látni és látszani elnevezésű közlekedésbiztonsági kampányt.

28
szept

Nem lehet kiadó nélküli plakátokat kihelyezni a közterületekre

A választási kampány idején a kampánykiadványokat engedély és bejelentés nélkül lehet előállítani és terjeszteni, de minden esetben szerepelnie kell rajtuk impresszumszerűen a kiadó adatainak, így fel kell tüntetni a kiadó nevét, székhelyét és a kiadásért felelős személy nevét is – írja az MTI.

25
szept

Fókuszban az egészségügy

Az egészségügy került középpontba szeptember 24-én azon a sajtótájékoztatón, melyet Németh Angéla baloldali polgármesterjelölt tartott a Rákos úti szakrendelő előtt. A tájékoztatón Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke is részt vett.

24
szept

A páskomligeti jaguár – avagy kampul a durvány

(egy ruganyos járású nyugdíjas) A hetvenéves asszony fáradt tekintettel lépett ki az utcára, kezében szatyrot tartott, kissé vonszolta magát, megtámaszkodott a lépcső karfájában, és rövid időre megpihent a háza előtti papundekli előtt. Fényes nappal történt mindez, a szemtanú, aki az út túloldalán ácsorgott, megjegyezte, annyi ideje sem volt, hogy a telefonját előkapja. Az idős asszony körbenézett és villámgyors mozdulatokkal lépett

Read more