Tag: vásár

29
nov

Megáll az ész

Vannak dolgok, amelyek előtt az ember lánya értetlenül áll. Ilyen például az adventi vásár. A sétálóutcánkban évről évre kis faházakat húznak fel, amikben már november közepétől egészen az év végéig, de legalábbis karácsonyig kínálják portékáikat. A kezdés időpontján már meg sem lepődünk, hiszen ez még későinek is számít ahhoz képest, hogy a nagyáruházakban már októbertől elérhető a teljes karácsonyi kínálat. Na de ezek az „üzletek”! Évről évre ugyanazok az árusok jönnek. Akik ugyanazokat a bóvlikat kínálják. Nem kevés pénzért.

22
nov

Vásár a Szent István-bazilikánál

Megnyitott a karácsonyi vásár a Szent István-bazilikánál, ahol idén az eddigieknél is több program, egy 12 méteres karácsonyfa, interaktív szelfipont és tematikus napok várják a látogatókat.

29
nov

Fénybe burkolódzik a város 

A kerület is hamarosan díszbe öltözik. Megérkezik a Mikulás, felépül a mézeskalács város, koncertek, kézműves foglalkozások fokozzák az ünnepi hangulatot. Ráadásul Európa legszebb vásárai között jegyzik a Vörösmarty téri Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásárt, míg a Bazilika és a Városháza is fénybe burkolódzik.

11
nov

Megnyílt a Vörösmarty téri karácsonyi vásár

Kézműves termékekkel és minőségi gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket.

9
nov

Idén korábban nyit a Vörösmarty téren az adventi vásár

A Vörösmarty téri adventi és karácsonyi vásár – az európai trendekhez hasonlóan és a turisztikai igényeket kielégítve – idén korábban nyit, mint a korábbi években.