Tag: újév

1
jan

Így köszöntöttük 2021-et

– A hagyományos újévi fogadkozások helyett “most tegyünk egyetlen komoly elhatározást”: azt, hogy 2021-ben hálásak leszünk “az életekért, amiket megmenthettünk” és az “egymást segítő megható pillanatokért” – mondta Áder János köztársasági elnök újévi köszöntő beszédében.

Míg Karácsony Gergely főpolgármester úgy fogalmazott közösségi oldalán : “2021 az újrakezdés és az újratervezés éve lehet”. Videójában azt is kiemelte: hiszi, hogy a vakcina segítségével Budapesten és az országban is legyőzhető a járvány.

Ferenc pápa újévi beszédében – melyet a Vatikán interneten közvetített – az emberek és nemzetek közötti békét és kölcsönös törődést vélte az új koronavírus teremtette járványhelyzet tanításának.

29
dec

Ünnepi mesék felnőtteknek és gyerekeknek

Fogytán a bejgli, túléltük a karácsonyi traktát, igyekszünk összefoglalni, nagyjából mi történt velünk az elmúlt napokban, mit ettünk, merre jártunk, kikkel találkoztunk, kinek örültünk (és kinek nem).  Talán megbocsátható, ha az év végéhez közeledve személyesebb hangot ütünk meg, különben se’ vagyunk újság, mint azt év közben többször szajkóztuk, nincs irodánk, nincs vezérigazgatóságunk, egy kopott IPad-del meg olykor-olykor kamerás segítséggel randalírozunk

Read more

17
dec

Tisztelt Rákospalotai, Pestújhelyi és Újpalotai Polgárok!

Advent időszakában járva, pár nappal karácsony előtt mindannyian izgalommal és várakozással teli szívvel készülődünk a közelgő ünnepre. Mozgalmas év volt az idei, rengeteg energiát, türelmet és hitet igényeltek az elmúlt hónapok.