Tisztelt Rákospalotai, Pestújhelyi és Újpalotai Polgárok!

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Advent időszakában járva, pár nappal karácsony előtt mindannyian izgalommal és várakozással teli szívvel készülődünk a közelgő ünnepre. Mozgalmas év volt az idei, rengeteg energiát, türelmet és hitet igényeltek az elmúlt hónapok. Az előttünk álló új esztendőben is temérdek tennivaló vár ránk itt, a kerületben. A képviselő-testület nevében ezúton is szeretnék köszönetet mondani az itt élőknek. Mindazoknak, akik becsületes helytállásukkal, tisztes munkájukkal segítették a hétköznapokban a valamennyiünk otthonául szolgáló kerület életét.

A következő években is számítunk a lakóhelyükért tenni tudó, és tenni akaró emberek támogatására, a kerület lakosságának észrevételeire és tanácsaira egyaránt. Hiszem, hogy minden esetleges vita, eltérő nézőpont ellenére valamennyien kerületünk biztonságáért, fejlődéséért kívánunk dolgozni. Közösek az érdekeink, közösek a céljaink, hiszen mindannyian itt vagyunk otthon.

A karácsony az év legszebb, legbensőségesebb ünnepe. A szeretet a legszemélyesebb, legőszintébb emberi gesztus. Reményt, fogódzót nyújtani a másik számára, összetartani, éltetni egy közösséget: a legnemesebb cselekedet. Arra kérem Önöket, ezekben a napokban gondoljunk a nehezebb helyzetben élő családokra, gyermekekre, idősekre és betegekre is, azokra a társainkra, akik számára nem világítanak olyan szépen és erősen a karácsony ünnepi fényei.

Tiszta szívből kívánom, hogy legyen nagyon szép, meghitt, szeretetteljes karácsonyuk, s kívánok a jövő évre egészségben és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt!

 

Hajdu László

polgármester

Comments are closed.