Tag: tanulmány

4
okt

A tehetséget és a szorgalmat is díjazták

Idén is átadták a kiemelkedő tanulmányi eredményt elérő, illetve a tanulásban látványos javulást produkáló diákoknak járó tanulmányi elismeréseket és ösztöndíjakat. Idén százkilenc diákot jutalmaztak október elején.

17
ápr

Eredményes diákok a Kossuth suliban

A Kossuth Lajos Általános Iskola aulája március végén megtelt diákokkal, tanárokkal és szülőkkel, ugyanis ekkor adták át az intézmény által meghirdetett Kerületi angol és német tanulmányi versenyek, a Kerületi vers- és prózaíró verseny és a KossutThalesz kerületi matematikaverseny díjait.

13
máj

Megszűnnek júniustól járatok

Kevés utassal indokolták a változást.

28
okt

Tájékoztató az egykori Észak-Pesti Kórház hasznosításával kapcsolatos kérdésekről

Nemcsak Pestújhely, hanem az egész XV. kerület egyik legrégebben húzódó, megoldandó feladata az egykori Észak-Pesti Kórház elhanyagolt és rendezetlen területének és épületegyüttesének hasznosítása (a továbbiakban: ÉPK Fejlesztés). Hosszú folyamatot követően magyar állam 2014-ben ingyenesen átadta önkormányzatunknak az állami tulajdonban lévő 50%-ot, így a jövőbeni hasznosításra vonatkozó tervek és a  döntéshozatal folyamata a korábbiakhoz képest egyszerűsödött, tekintettel arra, hogy az ingatlan

Read more