Eredményes diákok a Kossuth suliban

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

A Kossuth Lajos Általános Iskola aulája március végén megtelt diákokkal, tanárokkal és szülőkkel, ugyanis ekkor adták át az intézmény által meghirdetett Kerületi angol és német tanulmányi versenyek, a Kerületi vers- és prózaíró verseny és a KossutThalesz kerületi matematikaverseny díjait.

Bikfalvi Borbála intézményvezető köszöntőjében elmondta, hogy az angol és német tanulmányi versenyre száznyolc tanuló nevezett alap, illetve emelt szinten, az először negyedszázada megrendezett Vers- és prózaíró versenyre pedig huszonöt alsós és ötvenhat felsős és középiskolás kerületi tanuló küldte be a maga által írt alkotását. A 24. KossuThalesz matematikaverseny is komoly hagyománnyal bír, ez alkalommal négyszáznyolc tanuló bizonyította tudását. A Kossuth diákjainak ünnepi műsora és néhány nyertes próza és vers meghallgatása után gratuláltak a nyerteseknek és átadták az okleveleket és az ajándékokat.

Az iskola a következő három évben Akkreditált Kiváló Tehetségpontként üzemel, melyet a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács adományozta számukra.

Comments are closed.