Tag: járat

2
dec

December közepén és január elején jön hozzánk a fényvillamos

A fényvillamos idén január 5-ig közlekedik a fővárosban. Kerületünkben december 14-én a 62A vonalán és január 4-én a 69-es villamos vonalán lehet rajta utazni. 

22
okt

Az ünnep miatt változik a fővárosi tömegközlekedés menetrendje

Változik a budapesti tömegközlekedés menetrendje az október 23-ai munkaszüneti nap és a fővárosi rendezvények miatt – írja a BKK. A cég járatai ünnepnapra érvényes menetrend szerint közlekednek.

24
szept

Útburkolatot javítanak az Illyés Gyula utcában

Útburkolatot javítanak az Illyés Gyula utcában a Hubay Jenő tér felé a Beller Imre utca előtt, ezért sávlezárás nehezíti a közlekedést. A munkálatok a tervek szerint október 15-ig tartanak.

14
ápr

Folytatódik a villamospótlás a 62-es villamos vonalán is április közepétől

A Fiuemi út környékén végzett villamospálya-felújítás befejező üteme 2019. április 13-tól várhatóan május 5-ig tart. A 62-es villamos ebben az időszakban továbbra sem jár, Rákospalota, MÁV-telep és Kőbánya alsó vasútállomás között a megszokottnál sűrűbben induló 62A villamossal utazhatnak – írja a BKK.

21
dec

Január elején jön majd a fényvillamos a kerületbe

Az idei adventi időszakban tizedik alkalommal indult útjára a fényvillamos. Kerületünkben a 62A és a 69-es vonalán jár majd egy-egy alkalommal – írja a BKV.