Tag: ösztöndíj

31
jan

Kulcsár Győző Sportolói Ösztöndíj

Szociálisan rászoruló fiatalok sportolói tevékenységét támogatja az önkormányzat a Kulcsár Győző Sportolói Ösztöndíjjal.

A pályázati kérelmek benyújtási határideje 2021. március 1., hétfő.

Az ösztöndíjat elnyerő sportolókat az önkormányzat nettó 100.000 forint,  egy összegben kifizetendő ösztöndíjban részesíti.

4
okt

A tehetséget és a szorgalmat is díjazták

Idén is átadták a kiemelkedő tanulmányi eredményt elérő, illetve a tanulásban látványos javulást produkáló diákoknak járó tanulmányi elismeréseket és ösztöndíjakat. Idén százkilenc diákot jutalmaztak október elején.

21
jan

Ösztöndíjprogram diákoknak

Idén is meghírdette a főváros a Budapest Ösztöndíj Program pályázatát a fővárosi székhelyen vagy telephelyen működő felsőoktatási intézmények nappali tagozatos, 2019 szeptemberétől vagy 2020 februárjától utolsó tanulmányi évüket kezdő, osztatlan, alap- vagy mesterképzésben részt vevő hallgatói számára.

21
szept

Majd’ kétszázan kapnak tanulmányi ösztöndíjat

A díszterem adott otthont szeptember 20-án és itt tartják szeptember 24-én a tanulmányi ösztöndíjak átadóját. A két napon mintegy kétszáz 5-8. és 9-13. évfolyamos diáknak postáztak meghívót.

13
szept

A nagykövet adta át az ösztöndíjakat a kínai iskola diákjainak

Idén már harmadik alkalommal díjazta a Kínai Népköztársaság magyarországi nagykövetsége a Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium legjobban teljesítő diákjait. Az ünnepséget rendhagyó módon nem a Neptun utcai iskolában tartották, hanem Duan Jielong nagykövet szeptember 10-én a saját irodájában fogadta a XV. kerületi küldöttséget.