Tag: Hárspataki Gábor

8
aug

Két bronzérmet szereztek a kerületi sportolók Tokióban

Minden jó, ha a vége jó. Kerületünket két pompás sportoló „képviselte” az olimpián, mindketten bronzéremmel térhetnek haza. Egyikük, Keszhelyi-Nagy Rita a női pólóválogatott csapatkapitánya, gólvágója, aki most megkoronázta pályafutását a nagyszerű eredménnyel. Rita tisztában volt azzal is, hogy a válogatott már háromszor vesztett kisdöntőt (meccset a négyben) az olimpiákon, ráadásul 2016-ban attól az orosz csapattól kaptak ki a lányok a

Read more

4
márc

Hárspataki Gábor olimpiai kvalifikációs diadala

Aranyérmet nyert Hárspataki Gábor a karate tokiói olimpiai kvalifikációs sorozatának salzburgi állomásán.

21
dec

Három kerületi sportoló az év legjobbjai között

Három sportágban is kerületi sportoló lett az esztendő legjobbja.

16
okt

Bronzérmes lett Hárspataki Gábor karatés Tokióban

Bronzérmet szerzett kerületünk kiválósága, az idei Európa-bajnoki ezüstérmes, korábbi U21-es világbajnok Hárspataki Gábor. Az MTK karatésa immár a második kvalifikációs versenyen állhatott fel a dobogóra. Ezúttal ráadásul a 2020-as olimpia helyszínén, Tokióban jött össze ez a bravúr. A karate őshazájában 70 ország 664 karatésa lépett tatamira.

25
szept

Nagy lépést tett az olimpia felé Hárspataki Gábor

Az ötkarikás szereplés jogáért kvalifikációs versenysorozaton kell megküzdeniük a karatésoknak. A sportág legjobbjai ezúttal a chilei Santiago de Chilében léptek tatamira. A magyar csapat tagja volt a XV. kerületi Hárspataki Gábor, aki a tornán bronzérmet szerzett.