Tag: MTK Karate Szakosztálya

26
jún

Hárspataki Gábor ott lesz az olimpián!

Hárspataki Gábor, az MTK karatésa kihasználta a lehetőséget, és kivívta a tokiói szereplés jogát az utolsó, párizsi olimpiai kvalifikációs versenyen. Ezzel eldőlt, hogy a vízilabdázó Keszthelyi-Nagy Rita után ő lesz a második olimpikonja a kerületnek.

17
nov

Határon átívelő sportbarátság

Az MTK Karate Szakosztályának a híre már a határon túlra is eljutott. Az erdélyi Sepsiszentgyörgyön legalábbis biztosan hallottak róla, mert másképpen érthetetlen lenne, hogy Vass Hunor és csapata három évvel ezelőtt miért bújt kék-fehér szerelésbe.
– Hunorral előbb munkakapcsolatba kerültem, amiből később mély és igaz barátság lett – mondta Fischer Mihály, az MTK-s karatésok vezetőedzője. – Ez a barátság, illetve szakmai egyetértés vezetett oda, hogy bár nagy távolságra vagyunk egymástól, zökkenőmentesen és hatékonyan tudjunk együtt dolgozni.

12
febr

Kerületi Európa-bajnok

Február második hétvégéjén a budapesti BOK Csarnok adott otthont a karate sport korosztályos Európa-bajnokságának, amely esemény az olimpia évében különös jelentőséggel bírt. A karate ugyanis idén fog bemutatkozni az olimpiai programban, és az ötkarikás nyári játékokhoz közeledve minden világverseny egy vizsgának számít. Ha ezt nézzük, akkor a budapesti Eb-nek jelest kellene kapnia, mert a verseny rendezése hibátlan volt (köszönhetően többek

Read more