Tag: forgalom

29
okt

Putyin-látogatás miatt forgalomkorlátozásokra, útlezárásokra kell számítani

A XV. kerületben megállási tilalom van több helyen.

26
okt

Forgalomkorlátozás lesz a Rákospalotai temetőnél halottak napja miatt

Nem lehet megálni október 31-én 0 órától november 3-án 20 óráig a Zala György utca mindkét oldalán – tudatta a Brfk az önkormányzattal.

3
máj

Változtattak a forgalmi renden a lakosság igénye szerint

A Szentmihályi út–Régi Fóti út–Aporháza utca–M3 bevezető szakasz által határolt terület forgalmi rendjének felülvizsgálatát végzi az önkormányzat. A Budapest Közút Zrt. hozzájárulásával elkezdődtek a kivitelezési munkák, melyeket május 31-én fejeznek be. A beruházást az önkormányzat saját forrásból fedezi.

19
febr

Terhet jelentő gépjárművek

Sokan panaszkodnak a kerületben az átmenő teherautó-forgalomra. A nehézgépjárművek ugyanis nemcsak a személy­autó-forgalmat lassítják, hanem az útburkolatot is rongálják, illetve a gépjárművek zaja a lakosságot is zavarja. Ezért az önkormányzati rendészek a rend­őrök­kel, valamint a főváros rendészeti igazgatóság felügyelőivel összefogva februárban átfogó, kiemelt számú ellenőrzéseket tartanak a kerületben.

8
febr

Forgalomkorlátozásokra kell készülni a hétvégén

Gyűlés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz szombaton és vasárnap több budapesti útszakaszon. Vasárnap reggeltől a Lánchidat is lezárják – közölte a rendőrség a honlapján.