Tag: korlátozás

6
jan

Január 4-étől nem hajthatnak át a Lánchídon turistabuszok és teherautók

Szombattól, január 4-étől nem hajthatnak át a Lánchídon turistabuszok és teherautók. A korlátozás az 5 tonnánál nehezebb járműveket érinti, a tilalom a BKK menetrend szerint közlekedő járműveire nem vonatkozik – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

4
dec

Extrém méretű járműszerelvény miatt korlátozások lesznek az M3-ason is

Korlátozások és szakaszos lezárások lesznek szerda, december 4-e, csütörtök, december 5-e és péntek, december 6-a éjszaka egy extrém méretű, vegyipari tornyot szállító járműszerelvény miatt az M1-es és az M3-as autópályán, valamint az M0-s autóúton – tájékoztatott a szállítás előkészítését végző Bau-Trans Kft. A tervek szerint péntek hajnali 4 órára éri el az M3-as autópálya nagyfügedi pihenőhelyét a szerelvény.

27
jún

Filmforgatás miatt korlátozzák a Nyugati téri aluljáró forgalmát

Filmforgatás miatt korlátozzák a Nyugati téri aluljáró forgalmát Budapesten péntek, június 28-a estétől – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

29
máj

Tovább korlátozzák a szmogriadókor használható autók körét

Az Euro 5-ös dízelüzemű gépjárművek forgalmát is korlátozzák majd szmogriadó esetén Budapesten – döntött a szmogrendelet módosításával a Fővárosi Közgyűlés. A módosított rendelet október elsejével lép hatályba. 

8
febr

Forgalomkorlátozásokra kell készülni a hétvégén

Gyűlés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz szombaton és vasárnap több budapesti útszakaszon. Vasárnap reggeltől a Lánchidat is lezárják – közölte a rendőrség a honlapján.