Tag: temető

5
nov

Az elhunytakra emlékeztek a Memento kőnél

Megemlékezést tartott a Pestújhelyi Pátria Közhasznú Egyesület november 1-jén a Memento kőnél, a volt pestújhelyi temetőnél a Hartyán közi iskola előtti parkban. Az elhunytakra virágokkal és gyertyagyújtással emlékeztek.

31
okt

Készülődés a halottak napjára

A halottak napi ünnepkör idén is több napra oszlik, így várhatóan a legforgalmasabb napok október 26-tól november 3-ig tartanak a sírkertekben. A budapesti temetők ezeken a napokon hosszabb nyitvatartással várják a látogatókat. A Rákospalotai temetőben november 2-án 13 órakor ökumenikus szertartás kezdődik.

29
okt

Sűrűbben közlekednek a temetői járatok

November 2-ig a temetőket érintő BKK-járatok a szokásosnál sűrűbben, illetve nagyobb kapacitással közlekednek, valamint rendkívüli járatok is indulnak – írja a BKK.

26
okt

Forgalomkorlátozás lesz a Rákospalotai temetőnél halottak napja miatt

Nem lehet megálni október 31-én 0 órától november 3-án 20 óráig a Zala György utca mindkét oldalán – tudatta a Brfk az önkormányzattal.

21
okt

A temetői árusításra is az általános kereskedelmi előírások érvényesek

A temetői virágok, koszorúk, gyertyák, mécsesek árusítására is az általános kereskedelmi előírások érvényesek – közölte az állami fogyasztóvédelmet felügyelő Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a Magyar Nemzet érdeklődésére.