Tag: rendőrség

20
szept

Mozgalmas napjai voltak a rendőrségnek

Az elmúlt időszakban igencsak hatékonynak bizonyultak rendőreink, akik néhány nap leforgása alatt több körözött személyt is elfogtak a kerületben: először szeptember 9-én egy kerületi lakásban fogtak el egy 44 éves férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja még szeptember 1-én elfogatóparancsot adott ki. Az ok, hogy közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt kiszabott börtönbüntetését még nem kezdte meg. A

Read more

7
dec

Eltűnt egy 13 éves kislány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A rendőrök jelenleg is keresik Ledniczki Tímeát. A kislány december 5-én tűnt el – írja a police.hu.

4
dec

Civil és egyenruhás rendőrök felügyelik a rendet a karácsonyi vásárokon

Civil ruhás és egyenruhás rendőrök folyamatosan dolgoznak az ünnepet megelőző időszakban a vásárokon és az oda vezető főbb utakon – írja a police.hu. A rendőrség a bűncselekményeket akarja ezzel megelőzni, megakadályozni, továbbá a vásárlók biztonságérzetét kívánja növelni. 

28
nov

Fényvisszaverő mellényeket és villogókat oszt a rendőrség pénteken

Fényvisszaverő mellényeket, karpántokat és villogókat oszt a rendőrség pénteken, november 29-én a Látni és látszani kampány keretében. A kerületünkben nem, de a XIII. és a XIV. kerületben lesz ilyen akció – írja a police.hu.

1
nov

Látni és látszani

Idén is megszervezte az ORFK – Országos Baleset-megelőzési Bizottság a Látni és látszani elnevezésű közlekedésbiztonsági kampányt.