Tag: látogatás

7
dec

Négyszemközt a Mikulással

Joulupukki december 2-i újpalotai látogatása alkalmából exkluzív interjút adott lapunknak. A Mikulás többek között karácsonyi üzenetét is megfogalmazta.

2
dec

Az igazi Mikulás járt a piros iskolában

Illusztris vendége volt december 2-án reggel a Magyar–Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnáziumnak. A látogató Lappföld fővárosából, Rovaniemiből érkezett a Neptun utcába. Joulupukki, vagy, ahogy nálunk nevezik, a Mikulás 2002 óta látogatja személyesen a magyar gyerekeket, de csak most fordult először, hogy az újpalotai diákok is találkozhattak vele.

5
nov

Jön Erdogan, forgalomkorlátozásokra kell számítani a kerületben és a fővárosban

Ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani a fővárosban keddtől, november 5-étől csütörtök, november 6-a éjfélig Recep Tayyip Erdogan török elnök látogatása miatt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Csütörtök délelőtt fél 10-től fél 12-ig szakaszosan és időszakosan lezárják az M3-as autópálya bevezető szakaszát is. 

29
okt

Putyin-látogatás miatt forgalomkorlátozásokra, útlezárásokra kell számítani

A XV. kerületben megállási tilalom van több helyen.

18
jan

Látogatási tilalom van a Honvédkórház intézményeiben

Teljes körű látogatási tilalmat rendeltek el a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (Honvédkórház) telephelyein péntektől az influenzajellegű megbetegedések nagy száma miatt – írja a kórház a közleményében.