Tag: drog

7
dec

Több száz adag drogot találtak az újpalotai dílernél

A gyorstesztek speedet, extasy-t, marihuánát mutattak ki.

14
nov

Fiatalkorúaknak is árult kábítószert a kerületben – elfogták a rendőrök

Üzletelés közben érték tetten a rendőrök.

19
dec

Drogok ellen érzelmekkel

A Drogoplex együttgondolkodó napot az önkormányzat civil pályázatának köszönhetően immáron hatodik alkalommal szervezték meg november 14-én. Varga Mónikával, a Drogprevenciós Alapítvány addiktológiai konzultánsával többek között arról beszélgettünk, miért létfontosságúak a szakmai műhelybeszélgetéseik.

28
nov

Kristálytól a varázsdohányig – Drogoplex együttgondolkodó nap

„Hogyan tudunk munkálkodni azon, hogy jobb állapotba kerüljenek a szerhasználók? A droghasználat és problémája jelen van a kerületben, ami gondolkodásra sarkall minket, szakembereket.” E szavakkal nyitotta meg Varga Mónika, a Drogprevenciós Alapítvány addiktológiai konzultánsa októberben az V. Drogoplex együttgondolkodó napot.

25
febr

Őszinte jelenetek a betépésről

Vadidegen emberek összezárva egy kísérletben. Mindannyian találkoztak már a droggal. A kérdés, hogy szembe merünk-e nézni a legdurvább titkaikkal? A Kísérlet bemutatóján jártunk, pompás színészekkel ismerkedtünk meg. A fiatalok vérbő nyelven beszélnek a droggal való együttlétükről, keresik önmagukat, és arra törekednek, hogy a teljesen zárt térből kitörjenek, de hát ez nem olyan egyszerű. A fiúk és lányok ügyesen megkomponált karakterek.

Read more