Tag: színház

30
jan

Nem szokványos nézőpontból láthatjuk Budapestet a színpadon

A magyar kultúra napjához kapcsolódva indították el a Budapest 150 programsorozatot, a nyitó rendezvényen hirdették ki a Budapest Drámapályázat győztesét.

9
jan

A szülővé válásról meséltek őszintén és viccesen a Csokonaiban – képek!

Bemutatták Csábi Anna Köldökzsinór-varietéjét, amit szerencsére még több alkalommal is megtekinthetnek az érdeklődők a Tizenötödikben.

2
jan

Elképzelt jövő – interjú a Soharóza alapító vezetőjével, Halas Dórával

A Csokonai Művelődési és Rendezvény Házban próbálja legújabb izgalmas összművészeti előadását a Soharóza. Keleti blokk című legfrissebb produkciójukról, a társulatról, együttműködésekről beszélgettünk.

23
dec

Színházi előadás a gyermekvállalás első évéről

Bemutatóval kezdi az évet a Manna Produkció, Csábi Anna legújabb darabját a Köldökzsinór-varieté című produkciót állítja színpadra.

4
aug

Menni vagy maradni?

Ó, hát ki gondolta volna, hogy ennyire aktuális lesz a néhai köztársasági elnök, Göncz Árpád Mérleg című drámájának alapkérdése! Menni kell-e az országból, ha rosszra fordul a sorsunk, vagy itt kell maradni mindenáron? Egy régi szerelem olykor homályos, máskor andalító emlékei elevenednek meg azon a találkozáson, amelyen a Férfi (Zsótér Sándor) és a Nő (Varga Mária) számba veszik, úgymond mérlegre

Read more