Tag: alpolgármester

20
márc

Dr. Matlák Gábor: Az Orbán-kormány az erőből ért

A társadalmi megbízatású alpolgármesterrel beszélgettünk az akkumulátorgyárakról, és a korszerűsítendő rendszerekről is.

8
dec

Bár többet adhatnánk – interjú Tóth Veronika szociális alpolgármesterrel

Vérforraló, hogy a kormány a jövőben alig akar gondoskodni a rászorulókról – véli Tóth Veronika, aki a T Z N 5-nek adott interjújában beszélt a kormány szociális politikájának üzenetéről, és arról, mit tud ilyen feltételek mellett tenni a kerület.

13
okt

Kérdések és válaszok az utcán

Utcafórumot tartott október 12-én a Páskomliget utca-Sárfű utca sarkán Tóth Veronika alpolgármester, a 10. számú egyéni választókörzet képviselője, melyen részt vett Barkóczi Balázs országgyűlési képviselő és Cserdiné Németh Angéla polgármester is. „Ez egy fogadóóra, melyet nem a hivatalban, hanem itt a körzetem, egyik legforgalmasabb pontján tartunk” – indokolta az utcai rendezvényt Tóth Veronika. „Ily módon ugyanis több emberrel találkozhatom, mint

Read more

30
dec

Tóth Veronika: A pici lépések is fontosak

Az egyre szűkösebb anyagi lehetőségek ellenére a XV. kerületi vezetés továbbra is biztosítja a szociális támogatásokat. A már hagyománnyá vált karácsonyi támogatást az idén is megkapják az érintett nyugdíjasok, amit az inflációhoz igazítva megemeltek. Tóth Veronika alpolgármesterrel beszélgettünk. Eddig három milliárd forintot vont el a kormány a kerülettől, az év végére ez az összeg eléri a 3,5 milliárd forintot. Felháborító,

Read more

13
dec

Dr. Matlák, a fenegyerek

A társadalmi megbízatású alpolgármester jól érzi magát sajátos pozíciójában, mert lehetősége van arra, hogy akár „a nagypolitika zűrzavarában rendet vágjon”, mellette a Föld és a kerület hasznát tartja szem előtt. Egy-egy éles felszólalása után az utcán is megszorongatják a kezét („maga volt az, aki odapörkölt a Fidesznek”), s nem nagyon akadnak olyanok, akik azt kérik tőle, hogy fogja vissza magát.

Read more