Tag: 5-ös busz

25
ápr

Végállomás újragondolva

Mivel ebben az évben jelentősebb beruházásokra kevesebbet költhet az önkormányzat, így tervek készítésére nagyobb összeget különítettek el a költségvetésben. Ennek keretében idén elkészül az 5-ös buszvégállomás áthelyezésének terve is.

11
nov

Útszűkület van a Kolozsvár utcában, az 5-ös busz megállóját áthelyezték

Vízvezetéket javítanak a Kolozsvár utcában a Vág utcánál, ezért útszűkületre kell számítani az úton. A tervek szerint november 11-ig befejezik a munkákat.

30
júl

Elkezdődött a Pasaréti út felújításának második üteme – terelve jár az 5-ös busz

Elkezdődött a Pasaréti út felújítási munkáinak második üteme július 29-én. A kivitelezést a Gábor Áron út és a Pasaréti tér közti szakasz páros oldali útpályájának lezárásával folytatják. A munkálatok miatt  az  5-ös busz terelt útvonalon közlekedik – írja a BKK.

19
jan

Új hibrid autóbuszok járnak a 7-es busz vonalán

Január 17-én, szombaton forgalomba állt az első vadonatúj Volvo, az Euro 6-os kibocsátási normának megfelelő, dízel-elektromos hajtású hibrid csuklós autóbusz – írja a budapest.hu.

5
jan

Menetrendi változások 2015 januárjától a közösségi közlekedésben

2015. január 10-e, szombat áthelyezett munkanap, amelyen január 2-ai, pénteki szabadnapot dolgozzuk le, ezért járataink az iskolaszünetekben érvényes hétköznapi, illetve pénteki menetrend szerint közlekednek. Az év első hónapjától több járatunk menetrendje is változik az egyenletesebb buszközlekedés és az átszállási kapcsolatok kényelmesebbé tétele érdekében – írja a Budapesti Közlekedési Központ.