Menetrendi változások 2015 januárjától a közösségi közlekedésben

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

2015. január 10-e, szombat áthelyezett munkanap, amelyen január 2-ai, pénteki szabadnapot dolgozzuk le, ezért járataink az iskolaszünetekben érvényes hétköznapi, illetve pénteki menetrend szerint közlekednek. Az év első hónapjától több járatunk menetrendje is változik az egyenletesebb buszközlekedés és az átszállási kapcsolatok kényelmesebbé tétele érdekében – írja a Budapesti Közlekedési Központ.

Közlekedés a január 10-ei, szombati áthelyezett munkanapon

2015. január 10-e, szombat áthelyezett munkanap, amelyen a január 2-ai, pénteki szabadnapot dolgozzuk le. Járataink ezen a napon a tanítási szünet idején érvényes hétköznapi, illetve pénteki menetrend szerint közlekednek.

A január 9-éről 10-ére, péntekről szombatra virradó éjjel azon éjszakai járataink, amelyek rendelkeznek külön munkanapokon és munkaszüneti napokon érvényes menetrenddel is, a vasárnaptól csütörtökig – azaz munkanapokon – érvényes menetrend szerint közlekednek. A január 10-éről 11-ére, szombatról vasárnapra virradó éjjel az éjszakai járatokkal közlekedőknek a szombati menetrendet kell figyelni.

Menetrendi változások a közösségi közlekedésben 2015 januárjától

Közlekedés/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Közlekedés/Fotó: XV Média, Nagy Botond

2015 januárjától hétvégén is egyenletesebb követést biztosítunk az Erzsébet királyné útján a 69-es villamos- és az 5-ös buszvonalon, ennek érdekében néhány perccel módosulnak a 69-es villamos indulási időpontjai.

2015. január 5-étől, hétfőtől a 25-ös busz egyes indulási időpontjait módosítjuk, ezáltal jobb átszállási lehetőség adódik a buszjáratról az M1-es metróra, illetve a metróról a buszra a Mexikói út M végállomáson.

Járatok megváltozott menetrendje elérhető a BKK honlapján.

Comments are closed.