Tag: terelés

23
jan

Hétfőtől módosul a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a CITY trolibusz útvonala

Hétfőtől, január 27-étől várhatóan február 7-ig módosul a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a CITY trolibusz közlekedése mert az V. kerületi Petőfi Sándor utcát lezárják a közúti forgalom elől a Párizsi utca és a Szervita tér között közműmunkák miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

30
júl

Elkezdődött a Pasaréti út felújításának második üteme – terelve jár az 5-ös busz

Elkezdődött a Pasaréti út felújítási munkáinak második üteme július 29-én. A kivitelezést a Gábor Áron út és a Pasaréti tér közti szakasz páros oldali útpályájának lezárásával folytatják. A munkálatok miatt  az  5-ös busz terelt útvonalon közlekedik – írja a BKK.

25
júl

Módosul a 3-as és a 69-es villamos közlekedése villamospálya-karbantartás miatt

Pótlóbusz jár a 3-as és a 69-es villamos helyett két szombaton, július 27-én és augusztus 3-án, a Mexikói út és a Nagy Lajos király útja között, mert az Erzsébet királyné útján a villamospálya garanciális javítási munkáit végzik.

17
máj

Lezárják a Teréz körutat a Nyugati tér környékén

Lezárják a Teréz körutat a Podmaniczky utca és a Bajcsy-Zsilinszky út között vasárnap, május 19-én, így sem kerékpárral, sem járművel, sem gyalogosan nem lehet majd használni a nagykörút ezen szakaszát – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A 4-6-os villamos nem áll meg a Nyugati pályaudvarnál.

5
ápr

Tavaszköszöntő promenád miatt lezárják az Andrássy utat szombaton

Tavaszköszöntő promenád címmel rendezvényt tartanak szombaton 10.30 és délután 2 óra között az Andrássy út teljes hosszúságában, ezért szakaszosan lezárják az utat – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).