Tag: busz

25
febr

Kigyulladt egy busz az M3-as bevezető szakaszán

A 11-es kilométernél egy sávon halad a forgalom.

23
jan

Hétfőtől módosul a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a CITY trolibusz útvonala

Hétfőtől, január 27-étől várhatóan február 7-ig módosul a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a CITY trolibusz közlekedése mert az V. kerületi Petőfi Sándor utcát lezárják a közúti forgalom elől a Párizsi utca és a Szervita tér között közműmunkák miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

25
nov

Éjjel-nappal közlekedő járatok is lesznek az év végi ünnepi időszakban

A december 2-ától 2020. január 3-áig az M3-as metró mindennap, hétvégén is Újpest-központ és a Nagyvárad tér között közlekedik. Szilveszter éjszaka – a tavalyi év sikere alapján – ismét egész éjjel jár majd az M2-es, az M3-as és az M4-es metró. Az 5-ös, 7-es, 8E busz is december 27-e és 30-a közötti éjjel–nappal közlekedik. Újdonság, hogy a szilveszter előtti időszakban is hosszabb üzemidővel közlekedik az M2-es és az M4-es metró – írja a BKK.

9
nov

Újból az eredeti útvonalon közlekedik az 5-ös busz a Pasaréti útnál november 11-től

Befejeződött a II. kerületi Pasaréti út felújítása. november 9-től, szombattól az autósok, november 11-től, hétfőtől pedig a közösségi közlekedési járatok, így az 5-ös busz is mindkét irányban újra használhatják a felújított útszakaszt – írja a BKK.

5
nov

Változik az M3-as metró pótlása három novemberi hétvégén

Három egymást követő novemberi hétvégén, 9-10-én, 16-17-én és 23-24-én az M3-as metró teljes vonalán pótlóbusz közlekedik. Ezeken a napokon ugyanis Újpest és a Lehel tér között garanciális javítási munkákat végeznek – írja a BKK.