Tag: troli

5
ápr

Tavaszköszöntő promenád miatt lezárják az Andrássy utat szombaton

Tavaszköszöntő promenád címmel rendezvényt tartanak szombaton 10.30 és délután 2 óra között az Andrássy út teljes hosszúságában, ezért szakaszosan lezárják az utat – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

4
jan

Változás lesz a tömegközlekedésben szombaton demonstráció miatt

Útlezárásokra kell számítani szombaton, január 5-én 14 és 18 óra között a Hősök tere, az Andrássy út, a Bajcsy-Zsilinszky út és a Kossuth Lajos tér környékén demonstráció miatt, emiatt változik a közösségi közlekedés menetrendje is – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

12
okt

Így lehet tömegközlekedéssel utazni az ünnepek és szünet alatt

Az ünnepnapok, valamint az őszi tanítási szünet időszakában, 2018 októberében és november elején a fővárosi közösségi közlekedés rendje az alábbiak szerint alakul.  Az M3-as metró október 22-én és 23-án, a hosszú hétvége hétfő és keddi napján, a november 1-jei hosszú hétvége mind a négy napján, valamint a szombati áthelyezett munkanapokon, október 13-án és november 10-én a Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik. 

9
aug

Buszok helyett önjáró trolik járnak hétvégén az M2A pótlóbuszok vonalán

Buszok helyett önjáró trolibuszokat közlekedtet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az M2A pótlójáratok vonalán hétvégenként – írja a BKK.

13
febr

Átmenetileg nem közlekednek a Solaris-Skoda trolibuszok

Összesen 36 járművet vonnak ki a forgalomból.