Tag: demonstráció

27
szept

Demonstráció miatt forgalomkorlátozások lesznek a belvárosban

Demonstráció miatt több forgalmas útszakaszon, köztük a Lánchídon forgalomkorlátozásra kell készülni szeptember 27-én – írja a BKK.

21
márc

Demonstráció miatt forgalomkorlátozás lesz ma

Demonstráció miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani március 21-én délután a Széchenyi István tér-Lánchíd-Clark Ádám tér-Fő utca útvonalon – tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

18
jan

Változik a tömegközlekedés szombaton demonstráció miatt

Forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapest több pontján is szombat délután és este demonstráció miatt, így több tömegközlekedési járat menetrendje is módosulhat – közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

4
jan

Változás lesz a tömegközlekedésben szombaton demonstráció miatt

Útlezárásokra kell számítani szombaton, január 5-én 14 és 18 óra között a Hősök tere, az Andrássy út, a Bajcsy-Zsilinszky út és a Kossuth Lajos tér környékén demonstráció miatt, emiatt változik a közösségi közlekedés menetrendje is – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

23
nov

Forgalomkorlátozások demonstráció miatt a belvárosban november 24-én délután

Demonstráció miatt közlekedési korlátozásokra kell számítani 2018. november 24-én, szombaton délután a Kiskörúton és a Deák Ferenc tér–Széchenyi István tér–Kossuth Lajos tér útvonalon. Módosul a közösségi közlekedési rendje is a 2-es, a 47-es, a 48-as, a 49-es villamos-, a 83-as és a City-trolibusz-, valamint a 16-os buszvonalon – írja a BKK.