Tag: óvoda

8
jan

Már beküldhetők az iskolai felmentési kérelmek az Oktatási Hivatalhoz

Már be lehet nyújtani az iskolai felmentési kérelmeket az Oktatási Hivatalhoz, a dokumentumok január végéig adhatók postára – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).

4
jan

Régi templom helyén új óvoda

Az 1786-ban épült első kőtemplom helyét, bejáratát csak egy márványlépcső jelzi a Kossuth utcai telken, de ezt megőrzik, és része lesz az új református óvodának is – tudtuk meg Hekli Katalintól, a Rákospalota-Óvárosi Református Gyülekezet lelkipásztorától, aki nagy örömmel számolt be arról, hogy december 4-én aláírták a kivitelezői szerződést, és így elkezdődhet 560 millió forintból az óvoda építése.

6
dec

Nyolcvanöt évesen az oviban

Fura vendége volt a napokban a pestújhelyi Őrjárat utcai óvodának, a kiscsoportosoknak tartott ugyanis mozgáspróbát a 85 éves Balázs Olivér. Az egykori válogatott tornász alaposan átmozgatta a kicsiket, és olyan gyakorlatokat végeztetett velük, amelyek a finom mozgások miatt rendkívül fontosak. Ráadásul az 1961-es év tornászbajnoka nem éppen különleges tárgyakkal végeztetett gyakorlatokat. Amikor megjött, egy nagy dobozban hozta a kéztörlőpapírt tartó

Read more

29
jan

Református óvoda lesz a Kossuth utcában

A Rákospalota-Óvárosi Református Egyházközség több mint tízéves vágya valósulhat meg azzal, hogy az egyház elnöksége nemrégiben jóváhagyta a gyülekezet óvodaépítési tervét. A beruházás a régi óvárosi templom és iskola helyén, a Kossuth utca 10. szám alatti üres telken épülhet meg, várhatóan 2019–2020-ban.

12
okt

Báloztak az óvodákért szülők és az óvónénik

Hagyományteremtő szándékkal bált rendezett a Hétszínvirág Összevont Óvoda szeptember 29-én a Csokonai Művelődési Házban. A programon a tagóvodákba járó gyerekek szülei és az óvodapedagógusok vettek részt, az est fő célja a közösségépítés, közösségteremtés volt, ami igazán nagyon jól sikerült – mondta el lapunknak Kissné Zachar Piroska intézményvezető.