Tag: Palota Röplabda Sport Club

26
szept

Kettős megemlékezés

Tizenkettedik alkalommal rendezte meg a Szalayné Sebők Éva Emléktornát a Palota Röplabda SC. A szeptember 23-i rendezvényen azonban már nemcsak a névadóról emlékeztek meg. A Palota RSC alapítója, Szalayné Sebők Éva 236-szoros felnőtt válogatott röplabdázó volt, 3 olimpián szerepelt, melyeken egy negyedik és két ötödik helyezést ért el, emellett Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, világbajnoki negyedik helyezett, 13-szoros magyar bajnok, BEK-

Read more

20
szept

Szalayné Sebők Éva emléke nem halványul

Kilencedik alkalommal rendezett emléktornát a Palota Röplabda Sport Club alapítója, Szalayné Sebők Éva emlékére. A 2021. szeptember 18-i rendezvény ennek ellenére jubileumi esemény volt. 

2
márc

Újra startolt a röplabda

A Palota Röplabda Sport Club tavaly novemberben, a korlátozások bejelentését követően a teljes leállás mellett döntött. 2021-ben azonban egy reményekkel teli esztendő indult, mely a röplabdásokat is új lépésekre késztetette.
– Nagyon vártuk már ezt a pillanatot – mondta Balogh Beatrix, a klub vezetője –, és örülünk, hogy újra pályán láthatunk mindenkit. Szerencsére edzőink az online edzésekkel fent tudták tartani a gyerekek érdeklődését, akik közül szinte senki sem morzsolódott le, és a lelkesedésük is megmaradt.
Nehézségek persze vannak, a legkisebbek ugyanis a korlátozások miatt kiszorultak az iskolai tornatermekből, így nekik is edzéslehetőséget kellett biztosítani a Sződliget utcai csarnokban.

29
márc

Rendkívüli röplabdaedzés

Sajnos a világjárvány miatt a sportfoglakozások is szünetelnek, lapunknak azonban még sikerült elkapni a Palota Röplabda Sport Club különleges edzését.
A Sződliget utcai csarnokban ugyanis heti egy alkalommal dr. Kotsis Attiláné Kincsessy Gabriella, a magyar röplabdasport leghíresebb edzője vezeti a gyakorlatokat. Mint megtudtuk, a 92 éves, nemrég Prima Primissima díjban részesült szakember tervezett könyvéhez készít nálunk felvételeket.