Tag: Pestújhelyi Napok

20
máj

Lepény, csorba, Sokol rádió

Enni jó. Ha bográcsban fő az étel, még izgalmasabb a dolog. Társaságban főzni, az a legérdekesebb.  Ez történt a hétvégén a Pestújhelyi Napok főzőversenyén. Melynek végeredményéről most igazságosan nem számolunk be, mert rég rossz lenne, ha ez számítana. (Itt a Jiu Jitsu Egyesület főzőcsapatának reakcióitól tartunk leginkább, őket a nyugodt élet reménye miatt név szerint is megemlítjük, jobb a békesség.)

Read more

19
máj

Tour de Pestújhely

A Pestújhelyi Napok idei rendezvényének nyitánya volt a Szlipcsevics István Emlékverseny, ami a kerület egyik legnagyobb attrakciója, nem csak az induló gyerek duatlonversenyzők szép száma, hanem a kerékpározás népszerűsítése miatt is. Szokásainkkal ellentétben ezúttal azokat a képeket közöljük itt a legelején, amelyeket a versenyen készítettünk.  Az óvodások kezdték a parádét, utánuk jöttek a nagyobbak, a sort az 5-8. osztályos nagyfiúk

Read more

10
jún

Pestújhelyi Napok 2016 – képriport

Idén is színes programokkal várták az érdeklődőket a Pestújhelyi Napok rendezvénysorozat szervezői.

10
jún

Tekertek és futottak a gyerekek

Több mint száz óvodás és iskolás pattant a nyeregbe a Pestújhelyi Napok keretében megrendezett XV. kerületi Duatlon Diákolimpián.

19
máj

Pestújhelyi Napok

Immár 22. alkalommal rendezi meg május 23-a és június 1-je között a Pestújhelyi Közösségi Ház (PeKH) a Pestújhelyi Napokat. A tíznapos rendezvénysorozaton számos programmal, kiállítással, előadással várják a XV. kerületi családokat.