Tag: szórakozás

16
jún

Xanax az Újpalotai Napokon

Egy pohár 400, a korsó sör 500 forintba került (nagyjából százszor annyiba, mint az elsőn), nem volt medvetáncoltatás, mint 1978-ban, a Piramis (és a Neoton) zenekar helyett most az egykori Első Emelet töredéke, az Emelet lépett föl, sok civil és gyerek jött el, este viszont a még mindig irgalmatlanul nagy hőségben tűzijátékkal fejezték be a szervezők. Ezzel ért véget a

Read more

20
máj

Lepény, csorba, Sokol rádió

Enni jó. Ha bográcsban fő az étel, még izgalmasabb a dolog. Társaságban főzni, az a legérdekesebb.  Ez történt a hétvégén a Pestújhelyi Napok főzőversenyén. Melynek végeredményéről most igazságosan nem számolunk be, mert rég rossz lenne, ha ez számítana. (Itt a Jiu Jitsu Egyesület főzőcsapatának reakcióitól tartunk leginkább, őket a nyugodt élet reménye miatt név szerint is megemlítjük, jobb a békesség.)

Read more

6
máj

Ha május, akkor majális!

Kegyes volt az időjárás május 1-jén a XV. kerületi önkormányzat által szervezett majális résztvevőihez, napsütés kísérte az összes programot.

13
aug

Szomszédünnep az Árendás közben – képriport

Szomszédünnepet tartott az Árendás közben a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete augusztus 11-én. Főzőversennyel, sportversennyel, játékkal, kreatív foglalkozásokkal is vártak minden érdeklődőt. 

21
jún

Sportpályaavató a Vácrátót téren

Szomszédünneppel kötötték össze.