Tag: Magyar Karate Szövetség

9
nov

Jó kezekben a válogatott karatésok 

Hárspataki Gábor újpalotai karatés tokiói sikere nemcsak őt repítette soha nem látott magaslatokba, hanem az edzőjének, Fischer Mihálynak is komoly elismerést jelentett. A sporttörténelmi bronzérmet hozó tokiói olimpia után ugyanis a Magyar Karate Szövetség új feladattal bízta meg az addig az utánpótlásban dolgozó sensei-t.

23
ápr

Online karateverseny

A karate az első sportág, amely megtalálta a módját a karanténban történő versenyzésnek. A karateprogramok.hu internetes portál működtetője, Gali Csaba ugyanis kitalálta, illetve a Magyar Karate Szövetséggel karöltve meg is szervezte az első online formagyakorlat (kata) versenyt, amelyet első ízben húsvétkor bonyolítottak le.

12
febr

Kerületi Európa-bajnok

Február második hétvégéjén a budapesti BOK Csarnok adott otthont a karate sport korosztályos Európa-bajnokságának, amely esemény az olimpia évében különös jelentőséggel bírt. A karate ugyanis idén fog bemutatkozni az olimpiai programban, és az ötkarikás nyári játékokhoz közeledve minden világverseny egy vizsgának számít. Ha ezt nézzük, akkor a budapesti Eb-nek jelest kellene kapnia, mert a verseny rendezése hibátlan volt (köszönhetően többek

Read more