Tag: Kontyfa iskola

6
márc

A gyógyító Dorka kutya

Ha Dorka kutya bent van velem az iskolában, sokkal nyugodtabbak a gyerekek – mondta Törő Krisztina, a Kontyfa Iskola alsó tagozatos pedagógusa.

23
jan

A Kontyfa is beszállt a közös szavalásba

Az újpalotai Kontyfa Középiskola, Szakiskola és Általános Iskola mindig is híres volt a rendhagyó ünnepeiről. Az iskola közössége másképp ünnepelte meg a tanévkezdést és a tanévzárást, a ballagást, illetve a nemzeti ünnepeket, mint általában az az oktatási intézményekben szokás.

29
okt

Iskola-előkészítő

Iskola-előkészítő foglalkozások indulnak leendő elsősöknek a Kontyfa iskolában, hétfőnként délután fél 5 és fél 6 között, alkalmanként kétszer 30 percben.

9
okt

Megújult a Kontyfa iskola

Ünnepséggel zárult le a Kontyfa iskola felújítása október 8-án. A munkálatokat idén március elején kezdték, ekkor vette át a munkaterületet a két kivitelező, a Föld-Kis-Gép Kft., valamint a Linters Építőipari Kft. konzorcium. Az intézmény felújítása a KEOP-2012-5.5.0/A /12-2013-0275 számú Energetikai pályázat részeként készült el.

8
ápr

A Kontyfa reneszánsza

Most még csak az állványok látszanak a Kontyfa iskola körül, de hamarosan már betonkeverők és kalapácsok hangjától lesz hangos az intézmény. Az iskola felújítását végző két cég, a Földi Kis Gép Kft. és a Linters Kft. március 7-én már átvette a munkaterületet, a munkálatok azonban csak április 7-én kezdődtek.