Tag: magyar kultúra napja

15
jan

Hollywoodtól Zentán át Gálvölgyi Jánosig: van pár nagyon jó programjavaslatunk jövő hétvégére!

Január 22-én ünnepeljük a magyar kultúra napját, melyhez kapcsolódóan több napon keresztül, változatos programkínálattal várja az érdeklődőket a XV. kerület.

23
jan

Minősített közművelődési intézmény lett a Csokonai

A magyar kultúra napján, január 22-én adták át a díjat.

23
jan

A Kontyfa is beszállt a közös szavalásba

Az újpalotai Kontyfa Középiskola, Szakiskola és Általános Iskola mindig is híres volt a rendhagyó ünnepeiről. Az iskola közössége másképp ünnepelte meg a tanévkezdést és a tanévzárást, a ballagást, illetve a nemzeti ünnepeket, mint általában az az oktatási intézményekben szokás.

22
jan

Egy nap a kultúráért!

A magyar kultúrát 1989 óta ünnepeljük hazánkban január 22-én, a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt.

14
jan

Programok a magyar kultúra napján

A Csokonai Művelődési Központ és intézményei a korábbi évekhez hasonlóan idén színes programokkal készülnek a magyar kultúra napjára. Az intézmény munkatársai arra törekednek, hogy ne csak január 22-e, hanem az év minden napja a magyar kultúráé legyen, ezért szerveztek olyan programot, amelyet már 22-e előtt megrendeznek – tudtuk meg Tóth Lajos intézményvezetőtől. A MÁV Szimfonikusok kamarakoncertje január 19-én délután 4

Read more