Tag: fórum

4
márc

Átalakítással enyhítenék a parkolási gondokat

Hat-hét év is kell ahhoz, hogy ütemezetten megvalósuljon a Kossuth-Csobogós lakótelep tervekben szereplő forgalmirendjének átszervezése, de a kisebb beavatkozásokat, például a parkolók felfestését tervezi az önkormányzat – hangzott el a témában tartott lakossági fórumon február 28-án a Kossuth iskolában. A terület átalakítása után több parkolóhely lesz, a Kossuth iskola előtt kialakult közlekedési anomália megoldása lehet a forgalom átalakítása.

7
dec

Nők a közéletben

Számos európai országban százéves a női választójog, a nemek közötti egyenlőség azonban mégsem valósul meg. Magyarországon mindössze a képviselők tizede hölgy, pedig égetően fontos, hogy minél több nő szavazzon és vegyen részt a közéletben, érdekeiket képviselve. Többek között ezek a gondolatok is megfogalmazódtak december 2-án a Pajtás Étteremben, az MSZP lakossági fórumán.

23
szept

Varga Mihály: László Tamás garantálja a fejlődést a XV. kerületben

László Tamás, a kormánypártok polgármesterjelöltje garantálja a fejlődést a XV. kerületében, ha a választók támogatják, akkor ez annak is megerősítése, hogy a kormány jó úton jár – mondta a pénzügyminiszter egy kerületi lakossági fórumon szeptember 22-én – áll az MTI beszámolójában.

21
jún

Adózói fórumot tart a NAV

Előre kell jelezni a részvételt.

20
ápr

Civileket is várják a Nyitott Ajtók

Felmerült az is, hogy a pestújhelyi irodát a könnyebb megközelíthetőség miatt új helyre költöztessék.